2011. szeptember 4., vasárnap

Befejeződött..


A mai nappal véget ért a nyár. Nem is tudom hogy gyorsan elrepült-e vagy sem.. de az biztos, hogy sok minden történt a mögöttünk lévő hetek alatt.. Ma a délelőttöt itthon töltöttük. Volt játék, némi marakodás, tv-nézés. Aztán délután kimentünk a mamáékhoz az udvarra, a jó levegőre ebben a csodás még nyári időben játszani egyet.. Sajnos ez sem a legjobban sült el,mert Lili nagy butaságot csinált keresztapu tiltása ellenére, amin aztán anya is, keresztanyu is kiakadt. Így az eredmény az lett, hogy ők korábban hazamentek. Mi még ott vacsiztunk, kicsit a beszélgető felnőttekkel foglalkoztunk, aztán egy Maja féle kiadós hiszti után összepakoltunk és haza indultunk.. Hát nem a nyár legfelejthetetlenebb napjára sikerült ez a mai.. REméljük a holnapi nappal, amikor is igazán megkezdődik számunkra az ősz, az ovi, jobb időszak kezdődik.
A hét több szempontból sem volt csúcs formájú. Először Maja utánzott engem és fájlalta a hasát, hányt, majd pedig anya dőlt ki péntek délutánra olyan szinten, hogy végül apa vitt el a fodrászhoz engem. Aznap is voltunk kicsit mamáéknál délután, de csak rövidke ideig. Szombaton itthon anyának próbáltunk segíteni aztán délután megnéztük mamáékat a szendehelyi szüreti napon, ami már nagyon laposodott, mindenki pakolt, így mi is megindultunk és Titáéknál kötöttünk ki. Sok gyerek volt és jól éreztem magam. Néha túlságosan is,mert ilyenkor nem figyelek semmire, és nagyon szeleburdi leszek mostanában. Így sikerült Maját is párszor letarolnom és fellöknöm. Volt egy kis afférunk a kocsikulccsal is, minek dacára apa mehetett haza a pótkulcsért,mert a másikat bezárta az autóba.. Még jó,hogy egy városban lakunk Titáékkal. :D De azért 7-re a fini tonhalas szendvicsre hazaértünk.

Voltunk Verőcén egy szuper játszótéren, voltunk piacon, biciklizni apával, szerdán egész nap Kosdon mamáéknál, így azért nem unatkoztunk ezen a héten sem. Kedden délelőtt a könyvtárba is eljutottunk. A nyári szünet ott is lejárt és kicseréltük a könyveinket egy újabb adagra, hogy a következő hetekben legyen mit olvasni. Nálam most a Nagy Ho-ho-ho horgász a menő és Kisvakondos könyveket hoztunk ki párat. Na meg egy Magyar Népmeséset, ami szintén tetszik.

Holnap pedig indul az utolsó önfeled óvodás évem. Anya most olvasgatta a suliban bekövetkező változásokat a jövő ősztől és nagyon örül,hogy nem kapkodta el és nem engedett iskolába még az idén. Még több mindent tesznek majd a nyakunkba és az előttünk álló években rengeteg munka vár ránk, és rengeteg kitartást kellene magunkba szívni az ovis évek alatt. Anya remélni tudja csak hogy sikerül majd. Így még egy vidám, "semmivelnemtörődöm" év áll előttem!!! Irány az ovi, és használjuk ki!!!!!

1 megjegyzés:

Lori and Ruben írta...

Mar nalunk is elindult a suli, na meg bejott ez a franya osz is:(
Jo kis programok jutottak nektek igy a nyar vegere:) Az meg sajna elofordul, hogy a nagyobb tulporog es letarolja a kicsit:) Nalunk kb napi szinten lathato.
Lori es Ruben
U.I.: Szilvi legyszi irj Beanak, hogy mar honapok ota nem tudok megjegyzest irni neki, pedig ugy megorultem a babanak! Kuldje el az e-mail cimet es akkor oda irok majd hozzaszolasokat. Koszi, Debi