2011. július 20., szerda

Kosdi nyaralás

Nagyon meleg hét van mögöttünk és mi nagyon jól tettük,hogy kimentünk mamáékhoz. Főleg hogy mindjárt szombat délután felállítottuk apuval a sátrat, kint az uaz előtt a kertben, és az első éjszakát már ott is töltöttük. Nem minden éjjel aludtunk kint, volt hogy hajnalban bementünk a lakásba, de jó volt sátrazni. Pancsoltunk is délutánonként a hűs napernyő alatt a fini meleg vízben. Nagyon jó volt ez is..



Hétfőn délután keresztanyuékkal kiegészülve elmentünk Pestre az Aquaparkba és egy jót pancsoltunk. Bár szomorúan érintett,hogy a gyerekmedence zárva volt,mert nagyon szerettünk volna azokon a csúszdákon lecsúszni. Kipróbáltunk egy másikat is, de az nem tetszett,mert a vízbe elsűlyedtem amikor megérkeztem. Kint a mini bébi medencében csúszdáztunk még a bébicsúszdán. A hullámmedence viszont nagyon tetszett és az is ahogy anyáék lecsúsztak a nagy úszógumis pályán.




Gyümiben sem volt hiány. Apa minden 2. nap 2 dinnyével tért haza a munkából. Papa szedte a sárgabarackot a barackosban. És a nyaralás elején még málna is volt a kertben. :)




Szombaton este keresztanyuék is kint aludtak. Az udvarba állították a sátrat és mind a hárman benne aludtak. Aznap este apa tüzet rakott, anya pedig sok zöldséget meg lilahagymát vágott össze a szalonna és a pirított zsíros kenyér mellé. Nagyon finom volt. És 9 óráig játszottunk kint, de addigra már lemerülőfélben voltunk, Lili is aludni akart menni, úgyhogy megkezdtük a fürdést. Mamáék is befutottak háromnegyed 10-kor, ők árusítani voltak délután. Így tőlük is elköszönve hajtottuk álomra a fejünket a sátorban.



Vasárnap anya fini gyorsa volt az ebéd, és délután felköszöntöttük Lilit, névnapján. Volt fini habos mézes-tejszínes krémes, amit mindenki csak úgy falt. Egykettőre elfogyott a tepsi süti. Na meg gesztenyés tekercs.. az is nagyon bejött mindenkinek. Este csak keresztanyuék mentek haza, Lili onnantól egész héten mamáéknál nyaral,mert a szülei dolgoznak mind a ketten. Mi pedig hétfőn délután jöttünk haza.

1 megjegyzés:

Móni írta...

Jó lehetett ez a kis "nyaralás" mamáéknál :) Pancsizás, sátrazás, gyümi... kell ennél több :)
Anna, Máté és Móni