2011. február 4., péntek

Négy nap a hét


Ma már nem volt ovi a héten,mert továbbképzést tartottak az óvónénik. Az előző négy nap pedig jól telt. Sajnos zeneovi foglalkozás elmaradt a héten nagy bánatomra,mert hát a múlthéten pedig betegség miatt nem tudtam rajta részt venni. Ráadásul nem is volt kiírva, így anyáék sem tudtak, pedig akkor jöttek volna értem előbb. Reggelente nagyon hideg volt, anya meg nyűgös,mert nem bírja ezt a téli időjárást. Mi ahhoz képest egész jól viseltük a dolgot. Bár lehet hogy anya is viselte volna ha fél 7-ig hagyom aludni, de a héten minden egyes reggel 5.40kor ébredtem. Ma is.. pedig ma itthon voltunk egész délelőtt.. Anya már a haját tépte..
A könyvtári könyveim a héten lejártak, de még nem teltem be velük teljesen, még anya na meg apa nem olvasta el őket százszor, úgyhogy nem szabadott visszavinni. Helyette anya meghosszabbította 3 héttel az itt-tartózkodásukat. Elvégre se kenyeret, se tejet nem kérnek... :)
Kosdra sajnos nem jutottunk ki mamáékhoz,mert Lili beteg lett hétfő délutánra és ő vendégeskedett egész héten náluk, így a délutánokat itthon töltöttük. Vettünk hétfőn anyával végre textilfestéket is, és neki is álltunk a héten apránként hogy elkészüljön a farsangi jelmezem. :) (Debi anyunak köszönet az ötletért! )
Holnap délutánra egy névnapos köszöntés van betervezve, de még csak délelőtt lesz biztos, hogy Dominik vagy Lacus nem betegedett-e le.. Mi csak a szokásos menetben vagyunk... :s semmi extra..
Vasárnap pedig keresztanyu 30. születésnapját üljük majd!

1 megjegyzés:

Lori and Ruben írta...

Jo a kep apaval!
Oh, szivesen az otletet:) Mar tokre varom, hogy lassam a tietek!
Keresztanyunak boldog 3. x-et. Sajna en sem kerulhetem el mar sokaig:(
Debi