2010. december 29., szerda

Igazi téli szünet

A keddi napot mamáéknál töltöttük. Lili kint van egész héten,mert keresztanyuék dolgoznak, így tegnap reggel mi is kimentünk anyával. Nagggyon hideg volt, úgyhogy az előzetes terv, miszerint a piacon kezdünk, el is maradt.. Délelőtt bent játszottunk,mert anya meg mama nem volt elég merész hozzá,hogy kimenjen velünk, pedig még a napocska is kisütött..
De jól elvoltunk, szinte nem is veszekedtünk egész délelőtt.
Aztán ebéd és alvás után - ami nálam igazán röpkére sikeredett - felöltöztünk és kimentünk az udvarra. Már nem sütött a nap, el volt borulva és igen lassan, de szállingózott a hó. Papa is jött velünk, úgyhogy nagy szánkóhúzásba kezdtünk. Hol papa húzott valamelyikünket, hol anya, hol én húztam Maját vagy Lilit. BÁr Lili már nehezebb diónak bizonyult a számomra. :D





Megmásztam a nagy hókupacot is! :D


Aztán hintázni akartunk, de anya meg papa nem tartotta jó ötletnek, féltek hogy a műanyag a -8 fokban eltörik, és akkor nyáron nem lesz hol hintáznunk.
1 óra után azonban be is lettünk parancsolva, és nem sokkal után elkezdett szakadni a hóóó. De szó szerint, pedig hideg volt. Hazafele lépésbe jöttünk, apa igen aggódott, még azon is gondolkodott, hogy kijön utánunk taxival hogy ő vezessen haza.. De nem volt semmi gond, anya ügyesen megoldotta a helyzetet. :D
Itthon kicsit örültünk apánknak, aki szegény hétfő óta - és még ma is - reggel 6tól este 6-ig dolgozik.. Aztán volt fürdés, diavetítőzés és elég későn alvás,mert valahogy nem jött álom a szemünkre..


2 megjegyzés:

Lori and Ruben írta...

Jok ezek a havas kepek.
Ugyik vagytok, hogy ilyen szepen jatszotok harmasban. Nekunk meg kettesben sem sikerul:(
Szegeny apanak jo pihenest es kevesebb melot. A mienk is kezd kidolni, anyaval egyutt rokaztak ejjel.
Lori es Ruben

Mia és Maja írta...

Egészségben, boldogságban, sikerekben gazdag új évet kívánunk Nektek!

Puszi,
Mia,Maja ,Nóri és Zsolti