2010. november 4., csütörtök

Elmaradásunk : LILI 4 ÉVES LETT

Van anyának mostanában rendesen elmaradása, ráadásul valami kórság a lábáról ledöntötte itt nekünk, így már 2. napja lázas és jártányi ereje is alig van.. De mivel ma apa így itthon maradt és levitt minket levegőzni, így anya rávette magát hogy írjon pár sort.
Ugyanis nálunk a halottak napi megemlékezések között egy vidám születésnap is vár ránk minden évben. Hiszen Lili 31-én született. Vasárnap pedig keresztanyuék készültek is, és csodásan feldíszített lakással és egy izgatott uncsitesóval vártak bennüket. Vittünk egy csodás tortát Lilinek. Hello kitty-s marcipánnal és sok-sok szép virággal díszítve, amit anya kreált. Képekkel sajnos adósok maradunk,mert keresztanyuék gépén sorakoznak, és még nem lettek a számítógépre átmenteve. Kapott még Lili tőlünk rucikat és egy paripát a barbijának. Nagyon örült neki, keresztanyu elmondása szerint azóta szinte csak azzal játszik. Déditől pénzt kapott amiből téi cipit meg kabátot vettek neki. Mamától is kapott pénzt,meg egy puha birka lábbelit, hogy télen ne fázzon a csempén a lábikója. Keresztanyuéktól pedig egy gitárt, amit már régóta szeretett volna, nagyon örült neki. Keresztanyu egy fini tejszínes tortát és isteni franciakrémest készített, mama pedig finom csokis mézeskrémest, ami szintén isteni volt.
Játszottunk okosan, sőt, még Lili szobájába is elvonultunk, hogy a felnőttek beszélgetni is tudjanak kicsit a nappaliban. Ittunk, ettünk jót mulattunk, az én szófordulatommal élve.
Kellemes délután volt. Még héliumos lufit is kapott az ünnepelt, amiből 1-1-et haza is hozhattunk Majával. NAgyon szuper lufi volt,mert még másnap reggel is a plafonon voltak, így a hajnali ébredésem után azzal játszottam még Maja fel nem kelt. Már dél volt mire megadták magukat és leerszekedtek a földre.

Hétfőn a kosdi temetőbe mentünk el, vasárnap délelőtt voltunk itt Vácon. Anya készített szép koszorúkat és vittünk gyertyákat is.

Kedden még apa itthon volt szabin, így délelőtt játszottunk, Maját megmutattuk a doktor néninek aki éjjel kezdett el köhögni.. Én is köhögök még mindig, az orrom már nem folyik, de anya úgy döntött nem foglalkozik már vele, majd elmúlik. Szépen szakad fel, de hát amit fel kell köhögni az csak jöjjön ki, semmi értelme még több gyógyszert belémtömni szerinte és lefolytani az egészet. Igazából éjjel alszom, nem zavaró a dolog, majd csak elmúlik. Délután pedig bementünk Pestre a Pólusba és kicseréltük az ovrálomat, amit anyáék vettek,mert a méret ellenére hatalmas nagy volt. Így kaptam egy kisebbet. Hazafele pedig bűnöztünk,mert a Mekiben vett anya szendvicseket meg krumplit, amit hazahoztunk és itthon megettünk vacsira. Így a fini fatörzs, amit anya délután megsütött - azaz még mi aludtunk - megmaradt másnap reggelire.

2 megjegyzés:

Móni írta...

Jobbulást neked. Úgy látszik minden felnőt ágynak esett :( Én köhögök már 2 hete és csak nem akar múlni és a barátnőm is ramagyul van. A gyerköcöknek az orrfolyáson (az sem jelentős)kivül nincs semmi baja :)
Anna és Máté

Bogár és Gerti írta...

Gyógyulj meg Anya!
Puszi