2010. április 16., péntek

Lilizős hét

Az oviban jó volt, csak ez a sok eső nekem is kezd az agyamra menni.. Nem tudtunk kimenni, nem mehettem biciklivel.. ez rosszul érintett.. Na meg mostanában éjszaka nem tudok időben elaludni, anyáék szerdán már a hajukat tépték,mert még fél 10kor is lejöttem valami nyűggel... Pl. 3x kellett pisilni (pedig nincs felfázva,mert se előtte se tegnap nem kellett már)
Kedden és tegnap délután Liliéknél voltunk. Az első alkalommal annyira nem ment a közös játék, inkább csak duzzogtunk meg sírtunk, de tegnap nagyon elemünkben voltunk, és nagyon jól elvoltunk. Látni hogy mind a ketten ovisok vagyunk. Olyan ötletek pattannak ki a fejünkből, hogy mit játsztunk, hogy anyáék csak lestek. Beleültünk Lili kincsesládájba felváltva, aztán oda bújtunk az eső elől. Hógolyóztunk, húztuk egymást egy törölközőre ülve a csempén.. :p :D Tegnap még ott is vacsiztunk. Bundáskenyeret csinált keresztanyu nekünk.
Ma pedig ovi után megyünk dédihez,mert Mamáék elutaztak tegnap reggel Erdélybe, és dédi egyedül van. De mivel most még nincsenek állatok, csak néhány nyuszi, így nem költöztünk ki, de azért szeretnénk megnézni hogy van.
A hétvégén pedig - reméljük nem jön közbe semmi - elmegyünk meglátogatni Lujzi barátnőm kisöccsét aki pont ma lett 3 hónapos. :)

1 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Jo kis napotok volt,igaz az esot mar biztos megunattaok.Ugyesen jatszotattaok a Lilikevel,edesek lehetettek azokkal az otletes jatekokkal.Remelem eltudtok menni a dedihez.puszika