2010. április 12., hétfő

Esőre ébredtünk és a hétvégém


A hétvégén az időjárás megkegyelmezett nekünk. Csak szombaton esett, mikor jöttünk hazafele a tescoból. Pedig reggel úgy indultunk keresztanyuval és Lilivel vásárolni,hogy vittem az esernyőmet. És a piacról visszafele erősen panaszkodtam,hogy nem esik ez a fránya eső és én hiába hoztam el az ernyőmet.

Aztán még belültünk az autóba is, Lilike éppen befért Maja székébe, így elmentünk a gyógyszertárba és a diszkontba vásárolni.

Hazaérve anya gyorsan befejezet az apu által elkezdett pizzát, és mivel már farkas éhesek voltunk, Maja után mi is ebédeltünk. Aztán pedig felbontottuk a nagy kindertojásomat és megettük azt is desszert gyanánt. :)

Délután pedig elmentünk az én kedvenc helyemre az "autós boltba". Azt a boltot hívom így, ahol van az az autós bevásárlókocsi, amiben én tudok vezetni, még anyáék vásárolnak. Nagyon szeretem! Maja meg utazott odafent a kis ülésen. Kaptam egy nagyon klassz felsőt és még vettünk néhány dolgot. Anya vásárolt pár műanyag dobozt is az elfekvőben lévő játékoknak,hogy kisebb legyen a rumli..


A vasránapot mamáéknál töltöttük. Reggelről még vizes volt a fű, bent próbáltunk játszani, bár inkább csak az örjöngés ment a részünkről meg a durca és a sírás.. De fél 10kor Maja elment aludni, mi meg mehettünk az udvarra. Aztán a tiszteletünkre a nap is kisütött,elég kellemes idő lett, lekerült a mellény meg a sapka is. Motoroztam, autót tekertem, keresztapu elhozta a nagy helikopterét, azt is néztem hogyan repteti kint a kertben. Ültem papa nagy UAZ-ában, meg a platón játszottunk Lilivel és homokoztunk is.

A déli alvásom elég jól sikerült, kipihentem magam. Olyannyira,hogy anyát az agybaj kerülgette mikor fél 10kor még másodszor is lejöttem azzal hogy pisilnem kell.. Reggel persze 7 órakor alig bírtak felkelteni..


Ma pedig mentem oviba, de sajnos esett az eső, úgyhogy bicikli helyett ezútta autóval mentünk. De anya szeretné nagyon ha délutánra abbahagyná,mert hoztunk tegnap mamáéktól virágokat, amiket a temetőbe szeretnénk elvinni.. de hát esőben???

3 megjegyzés:

Móni írta...

Mi is a héten a temetőbe készültünk, de így nagy valószinűséggel elmarad :( Máté is biacajozni szokott az oviba. de most ez is elmarad. Főleg mosst szereti, mióta tanulgatja a 2 kereküzést!!!
Anna és Máté

Izabella:-Szabina es Julia írta...

De jo kis napotok volt vagyis hetvegetek.Sok bevasarlas es esernyo cipeles.
De jo lehetett neked a kedvenc uzletedben.
Vasarnap meg biztosan klasz ido volt ha sapka nelkul szaladgaltatok kinn,helikoptereztel es sok mast.
DE jo hogy Lilike van neked es mindig van kivel jatsz a mamanal,ha Maja alszik.puszika

Bea írta...

Hűha,neked már szerelmed van?Nekem még csak barátnőm.Édes lehettél ahogy ezt előadtad.
Nálunk is folyamatosan esik az eső!
Jöhetne a jóidő...
Bencikusék