2010. április 9., péntek

Első szerelem


Ma közöltem keresztanyuéknál,hogy én meg a Hanga össze fogunk házasodni.. Itthon pedig mikor este elalvás előtt anyához bújtam az ágyban, újra elmeséltem anyának,hogy a Szabó Hanga nagyon aranyos, és össze fogunk házasodni. A kisbabánkat pedig Simák Lujzinak fogják hívni, és én buszvezető leszek. :)

Az első igazi kis érzések.. Még eddig sose meséltem ilyet, anya meg is hatódott..

Egyébként a hetem nagyon kellemes volt. Szerda óta oviba járok, és biciklivel mentem reggel,mert apával meg anyával a múlt héten végre vettünk láncot hozzá, amivel be tudtuk zárni biztonságosan az ovi kertjében. Az idő is szép volt, úgyhogy szerdán a téren bringáztunk egy keveset,mert utána apának akadt egy kis munkája. Csütörtökön pedig apa jött értem és kettesben mentünk a térre,mert anya meg Maja doktor néninél voltak. Megvettük előtte Keresztapu névnapi ajándékát,mert holnap lesz a névnapja, és vasárnap ünnepeljük mamáéknál, dédi születésnapjával együtt, aki szerdán volt 76 éves.

Ma pedig anya autóval jött értem az oviba, aztán felvettük apát is és mentünk fel keresztanyuékhoz. Végül a ház előtt nem tudtunk bicózni,mert nem ért rá minden felnőtt velünk foglalkozni, de az udvarban nagyon jól elvoltunk. Homokoztunk, és a csúszdán találtunk egy kis vizet is, aztán saraztunk, azaz semmi rosszat nem tettünk hanem csak főzeléket főztünk. :) Maja is sütött-főzött velünk együtt.. Labdáztunk is egy kicsit,meg Lili hintázott is.

Aztán felmentünk és anya meg keresztanyu készített vacsira hod-dogot. Már 7 óra is elmúlt mire hazaértünk, és szerencsére apának holnap nem kell dolgoznia menni, így minék a hétvége! Már csak az idő lehetne kegyes kicsit hozzánk!

2 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Nagyon erdekes a sztoryd hogy a Hangaval ossze hazasodtok es a kisbabatok Lujzi lesz meg a tobbi.Edes lehettel ahogy eselted anyanak.
Hat anya ezt is megerted hogy afiad mar ilyeneket mond.
De jo lehetett a bicajozas a teren es a mamanal is a sarazas.Szabinaek is folyton azt csinaljak de annyira bekenik magukat sarral.puszika es szep hetveget nektek

Lori and Ruben írta...

De eeedi vagy!!! Igy eltervezni a jovot:) Akkor a mi tavkapcsolatunknak vege? :(
Jo lehetett a keresztanyueknal, foleg a hot dog miatt (en nagyon szeretem a virslit).
Kellemes vasarnapozast a mamanal!
Lori es Ruben