2010. február 12., péntek

Egyhangú napok






Nagyon elég volt már ebből a köhögésből de nem akar vége szakadni.. :( Az orrom már nem is folyik jó pár napja. Anya abba is hagyta a köptetőt amit hétfőn a doktornéni nekem is javasolt, és megint a stodált eszem napi 4x, de az alvásoknál folyton rámtör ez az erőteljes hurutos köhögés és nem akar elmúlni. Pedig már 3 hete hogy nem voltam oviban és nagyon hiányzik. Halálra unom magamat.. és hát valljuk be, igazából semmi bajom. Mert éber állapotomban csak akkor tör rám a köhögés ha rohanok, vagy "örjöngök".. Nem érti ezt már senki... :(
A farsangi bálbeli jelmezem is végleges "ruhát" öltött. Mama már neki is kezdett a kivitelezésnek. :) Még 1 alkatrészt kell beszerezni hozzá csupán.
A tegnapi napot kint töltöttük mamáéknál. Sajnos a nagyon várt hó eső formájában érkezett és olyan nyálkás, taknyos volt odakint minden, hogy az utazáson kívül ki se tudtuk dugni az orrunkat... :( Pedig anya is készült egy jó nagy hóban hancúrozásra... Így aztán ő közben elment délután fodrászhoz, aztán apával bementek Pestre vásárolni is egyet. Már fél 7 is elmúlt mire visszaértek értünk. Így az este kicsit gyorsított menetben zajlott. De mamáéknál megvacsiztunk mind a ketten, és azért jutott idő egy kis Pom-pom nézésre is.
A nap jól telt,mert Liliék is kint voltak, és nagyon jól eljátszottunk. Jó persze néha nem tudtuk eldönteni,hogy ki legyen az aki dirigál a másiknak.. és nem mindig ugyan azt akartunk játszani, de nagyon élveztük. Látszott mind a kettőnkön,hogy hiányzik az ovi és a gyerektársaság. Még Maját is elég jól elviseltük magunk körül, aki jött folyton és nézett hogy mit csinálunk, néha próbált bekapcsolódni is, amit néha meg is egendtünk neki. Délben aludtunk is egyet ügyesen mindannyian.
Kedden délután mamáék voltak itt nálunk, na akkor rettentő kergén sikerült viselkednem. Anyának folyton figyelmeztetnie kellett. Már a végén az emeletre is fel lettem zavarva gondolkodni,mert a bolondozástól és a kergeségtől olyan köhögés jött rám... Szerdán itthon voltunk, nem mentük semerre. Játszottunk, tv-ztem, sütöttünk pogit anyuval, aminek a végére én is felébredtem és alkothattam magam a maradék tésztával egy keveset.

4 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Biztosan szuper volt a mamanal toltott ido.Annyira edesek lehetek Lilivel egyutt jatszva.Remelem hamarosan ujra mentek oviba hogy ne unatkozatok es legyetek gyerektarsasagba.puszika

Móni írta...

A sütemény készítés jó dolog, nálunk is mostanában hetente 2-3 alkalommal süt valamit Anya. Ismerős az unatkozás és a gyerek nélküli társaság, mikor Máté itthon volt 2 hetet ő is nagyon unatkozott. Reméljük hamarosan meggyógyulsz meg az idő is megenyhül és akkor lehet sokat csavarogni a szabadba és játszoterezni.
Anna és Máté

Lori and Ruben írta...

Sajnos az otthonlet tud nagyon uncsi lenni. Remeljuk hamarosan ovi 'kepes' leszel, es akkor nem kell mar anya idegeit sem orolnod:)
Lori es Ruben

Melinda írta...

Én is nagyon unatkozom, ha itthon vagyok:( Szorítunk, hogy mielőbb meggyógyulj és mehess oviba Kristóf!!!