2009. október 22., csütörtök

4 éves lettem


2005. október 22-e 10 óra 5 perc.

Megszületett egy várva várt gyermek és vele együtt egy anya egy család. És tényleg igaz,hogy az élet átértékelődött, a dolgok új értelmet nyertek. A korábban oly fontosnak hitt dolgok nélkülözhetővé váltak. És amit eddig észre sem vettünk, az belopta magát a szívünkbe és fontossá tett sok pici,apró pillanatot: egy mosolyt; egy huncut tekintetet; egy érintést; egy ablakon végigfolyó esőcsepett; egy tócsából iszogató kis madarat; egy falevelet; egy nagy kupac gesztenyét, ami csak a vödörben várja,hogy történje vele valami, és még ha nem is történik, akkor is FONTOS, hogy ott legyen; egy cicát, amely megilyedt mikor meglátott bennünket, de a 4 éves gyermek szerint, ha elmondtuk volna a nevünket neki akkor nem szaladt volna el, és végre Ő hallhatta volna ahogy a cica dorombol. ... :)

“Egy gyermek élete olyan, mint egy papírlap, melyen minden arra járó nyomot hagy.” (kínai közmondás)


“A legnagyobb ajándék, amit gyermekünknek adhatunk, a feltétlen szeretet, a széttárt karok és egy készséges fül.” (ismeretlen)

Hatalmas vágyak, álmok élnek a szívében. Csillog az értelem a szemében. A rosszaság huncut fénye is ott ragyog és próbára teszi a türelmünket minden nap, minden órában és minden percben. De amikor este az ágyba hozzábújva végig simítja az hajamat és azt mondja: "anya te nagyon szép vagy" , akkor minden megbocsájtást nyer. Hiszen egy földön túli csoda amikor gyermet nevelhetünk. Ránk lett bízva egy élet, és csak rajtunk áll, hogy hagyjuk-e önmagában kibontakozni és hogyan formáljuk, segítjük, terelgetjük. A szépség, jóság, az érték, a megbecsülés, a tisztelet és SZERETET útján!


Nagyon szeretünk KISFIAM! Nagyon boldog 4. születésnapot kívánunk neked!

3 megjegyzés:

Mia és Maja írta...

Nagyon szépeket írtál Szilvi-Anyu!:$:)

Itt is sok-sok szeretettel gratulálunk Neked Kristófka! :))

Millió puszika!

Bogár és Gerti írta...

Minden szépet és jót kívánok születésnapod alkalmából, ha még hiányozna valami a boldog élethez :)
Puszi

Lori and Ruben írta...

Boldog, boldog 4. szuletesnapot Kristof!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sok puszi,
Debi, Lori es Ruben