2009. augusztus 11., kedd

Autós boltban..


Nagy boldogságom vált valóra.. milyen könnyű néha teljesíteni egy gyerek álmát, igaz anya? :) Szóval délután elmentün az autós boltba. Ami nálam annyit jelent, olyan nagy áruház, ahol van kisautós bevásárlókosár, amibe én beleülhetek és vezethetem. Volt egy kis szomorúság is a dologban, mert a duda egy autón sem szuperált,pedig még vagy 6 közül lehetett választani.. De anyával megbeszéltük,hogy majd játszásiból dudálok. JÓ volt így is. Élveztem nagyon így a délutánt. Ettem közben dédi sütikéjét, és mikor kijöttünk 5 órakor még becsemegéztük apával a ringló szilvát is amit anya becsomagolt.

Én kaptam egy édes pandamacis bögrét,mert régen volt egy hasonló állatos bögrém, de sajnos anya mosogatás közben eltörte. Nagyon tetszett mikor anya levette a polcról az áruházban. Azóta abból iszom a tejcsit reggel-este.


Tegnap reggelről lementük a városba. A dm-ben voltunk, felvágottat vettünk és anya akart a doktor nénivel értekezni rólunk, de éppen szabadságon van, így majd jövő héten. Bár én akkor mamáéknál leszek, de azért anya kérhet tanácsot a dokinénitől rólam is. Ugyanis az alvás közbeni köhögési rohamok megmaradtak továbbra is, annak ellenére,hogy nem vagyok megfázva, semmi bajom nincs. És éjszaka meg a déli alvásnál is többször rámtörnek és megkeserítik a pihenésemet. Nem érti anya mi lehet ennek az oka..


Ma ne megyünk sehova,mert esik egész nap. Apa is későn fog jönni, lehet hogy csak fürdésre vagymég később. Így délelőtt anyával játszottam miután Maja aludni ment. Játszottunk a törpökkel, meg építettünk a fakockából minden félét. Aztán anya csinált fini görögsalit és sütött csirkecombokat. REggel meg sokáig aludtunk,mert 6kor mindketten megébredtünk, anya meg visszaparancsolt mindenkit az ágyába. A végeredmény háromnegyed 8 lett. :)

A déli alvás után pedig megyek a szomszédba Anikóhoz játszani. MÁr nagyon várom.

Holnap pedig a délelőttöt Liliéknél fogjuk tölteni. Remélem az udvarra is ki tudunk majd menni,mert én ott szeretek a legjobban játszani és akkor moszkvicsozhatok is.

1 megjegyzés:

Mia és Maja írta...

Nálatok ilyen rossz idő van?:o:s
Mi tegnap is egész nap a Tisza parton voltunk,még pancsiztunk is,olyan meleg volt.:p:)
Azért látjuk,Anya kitalál Nektek mindig valami szuper programot,hogy ne unatkozzatok.;)
Szép napot kívánunk Nektek mára is,millió pusziii!:))