2009. június 30., kedd

Kontinenst tévesztett időjárás



Anya ígéri,hogy nem hozza szóba többet az időjárást, de ez már döbbenet,hogy miket tud pordukálni. Ma a mamáéknál voltunk, végre mind a 3an gyerekek és végre egész nap.. Erre 2x bezavart bennünket délután az eső.. :( Aztán meg heted magával kisütött a napocska.. Tiszta őrület.

Mikor odaértünk 9 órakor..mert Maját ráadásul ébreszteni kellett ma, hogy azért valamikor el is tudjunk már indulni.. nagyon kellemes meleg nyári idő volt.. Aztán kivonultunk Lilivel játszani és egy fél órán belült elbújt a nap és beborult.. na szerencsére ekkor nem kaptunk zuhit. Így Maja mehetett aludni 10kor mi meg jót játszottunk egészen a harangszóig még Maja is fel nem ébredt.. Ebédre husileves meg túrógombóc volt.. Na ezt anyának nem kellett úgy belém beszélnie mint tegnap a bablevest meg a lencsefőzeléket... még a másodikból ma kétszer is kértem.. és degeszre ettem magam.. :) Na alvás.. erről inkább ne.. Otthon megy a 2 óra is simán.. itt még egy órát sem aludtam.. Semmi gond nem is lenne ezzel,ha onnantól hogy indulni kell haza, addig még végre a hulla fáradtság el nem nyom, nem cirkuszolnám végig azt a röpke két órát... :( Anya haja már hullik ilyenkor tőlem..

Talicskáztunk, motoroztunk, fogócskáztunk, bújócskáztunk, szörnyeset játszottunk (hogy ezt honnan szedte??? tuti az ovi hatása... :( ). Megnéztem papa új autóját amit ma vett és ma hozott haza, segítettünk gyomlálni mamának és voltunk kint a kertben is. Keresztapu meg vett egy kis helikoptert és tátott szájjal azt lestem hogy játszik vele... Sajnos nekünk is vett.. azaz anya szerint sajnos hogy apa is kért egyet,mert ez egy kicsi , vékony érzékeny szerkezet és én egész este azt hajtogattam,hogy az én repülőm, és annyira szeretnék vele játszani... de nem az én kezembe való... :( Anya már előre utálja,hogy ebből megint csalódás,meg cirkusz lesz a részemről.. holnap meg tuti hogy egész nap azt fogom hajtogatni,hogy mikor jön már haza apa a munkából mert én helikopterezni akarok... (Bevallom én dühös vagyok.. hogy a józan eszemre ennyire nem képes egy férfi hallgatni, és végiggondolni mielőtt valamit csinál,hogy azzal mit okoz a gyereknek..)

A tegnapi napunk pedig úgy telt, hogy reggelről elmentünk a védőnénihez mert anya már régen volt Majával. Vásároltunk is néhány apróságot aztán siettünk haza mert már tízórai idő és alvásidő is volt Majának. Aztán itthon játszottunk. Igyekeztem magam elfoglalni, nem mindig sikerült, de azért elég jól eljátszottam rövid időkre. Thomast is néztem délután, és amikor apa megjött vele játszottam, anya meg elszaladt vásárolni.

Holnap is hárman leszünk itthon, valószínűleg ismét lemegyünk délelőtt,mert néhány dolog hiányzik a hűtőből.. de semmi extra.

1 megjegyzés:

Lori and Ruben írta...

Nálunk is hasonlóképpen játszódnak az 'apa igy akarja és megveszi' dolgok. Aztán meg hallgatom, az 'igazad volt' vallomást:)
Gyeretek ide, itt tiszta nyár van!!!
Debi