2009. június 13., szombat

Fent a fán!

Ez a hét egy igazi "nemszeressem" hét volt.. Már csak azon részről mindenképpen,hogy apa fél 6 előtt egyszer sem ért haza. És hát mire megfürdött meg bejött már 6 óra is volt, fél 7kor pedig nálunk már kezdődik a vacsi,mert Maja 7kor fürdik én pedig fél 8kor. Szóval apával nagyon kicsikéket tudtam csak együtt lenni, de anya igyekezett arról gondoskodni,hogy ezen a héten ezek a rövidke idők ne veszekedéssel teljenek, és ne rám kelljen folyton rámszólni.. Itt is éppen közös csörgőpartit rendeztünk hármasban. :) Maja már közben meg is unta és gondolta dob egy hasast... :)



Itt pedig a habtapimra telepedett le délelőtt, még én oviban voltam és játszadozott egy kicsit. De lebukott ám, mert széthagyta rajta a játékait.. :) Meg is kérdeztem délután anyát,hogy a járókából ezek hogy kerültek az ÉN habtapimra... Hát így....



Az oviban egyre inkább elememben vagyok. Anya pénteken arra lépett be hogy az én hangomtól zengett minden. Ugrabugráltam, vicceskedtem, szappanos kézmosás helyett bohóckodtam.. szóval mintha csak itthon lennék.. Hát hogy ez most jó, vagy rossz??? Majd elválik.. :) Minden esetre örül,hogy sokkal felszabadultabb vagyok mint a másik oviban voltam.

A mai napot pedig mamáéknál töltöttük. Egyrészt azért mert anya hivatalos volt a volt osztályának a ballagására,mert már 8.osok lettek; másrészt mert nem férek már a játékos sarkomban, és apa vett 2 polcot amit le kellett lakkozni hogy holnap végre felszerelhessük; harmadrészt mert gondoltuk jó idő lesz és jót játszhatok az udvaron.. Nem futamodtam meg és tényleg az udvaron voltam egész nap, leszámítva az ebédet és az alvásidőt, de hogy milyen egy őrült bolond szél fújt ma... :( A fejünket majd levitte a megyfa tetetjén.. Mert hát apával én is felmásztam meggyet szendi! :)





















Motoroztam még,meg a homokozót teleszurkáltam virágokkal és botokkal, kiskertet neveltem benne.. :) Traktoroztam, rohangáltam le s fel a kert és a ház között, ami azért nem kis távolság,szóval nem is csoda,hogy most este Maja lett az utolsó az elalvásba.. Pedig ez már nagy teljesítmény,mert általában mire kijövök a fürdőből, ő már aludni szokott... :)
HOlnap pedig itthon ténykedünk majd anyáékkal, ill. a temetőbe szeretnénk a szép virágokat elvinni.
Jövő héten pedig még megyek oviba, és ha minden jólmegy akkor utána is. Mind a két ovónénim lesz még egész júniusban, és csak utána lesz az oviban 5 hét nyári szünet, így én is megyek addig. Aztán majd szeptemberben kezdem újra.

7 megjegyzés:

sedith írta...

Sajna, ez az apák sorsa! És a gyerekeké akik várják!:( Nálatok olyan korán van lefekvés? Hű, de ügyesek vagytok! A mi anyukánk mindig későbbre tolta az esti elalvást, hoyg reggel ne hajnalban kukorékoljunk. Néhány esettől eltekintve be is jön neki!
Kriszta és Boróka

Szilvi, ne mind aggodalmaskodj az ovicsere miatt. Hiszen magad is látod, tapasztalod, hogy jobb itt Kristófnak. Tudom, hoyg egy anya mindig aggódik, sokszor nem tudja, melyik a jobb döntés, de most nyugodtan rábízhatod magad a fiadra: látod, ő tudja mi a jó neki!:)

Puszillak és vigyázzatok magatokra.
Edith

UI. Hihetetlen, mekkora már a kicsi Maja, már hason játszadozik meg forgolódik... Elképesztő. Még csak most született!

Lori and Ruben írta...

Ez a Maja! Tanitsd meg neki, hogy pakoljon össze maga után:)
Nagyon arin mosolyogsz a fán!
A homokozó nálam is kert egyben, tele van füvel.
Lori és Ruben

Bea írta...

Hu de szupi helyen voltatok a gyereknap alkalmával.
Maja édes ahogy birtokba vette a habtapidat.Az én öcsém is szokott már szobámba lenni,hát kell szoknunk egymást.:)
Bencikusék

Mia és Maja írta...

Ezer szerencse,hogy nem látom,miket produkál nálunk is Maja az ÉN játékaimmal,amikor én a bölcsiben vagyok!:o:p;)
Felmásztál a fára?:o:o
Hú,ez nagy bátorságra vall!:)
Puszika Nektek!!!

Melinda írta...

Nagyon örülünk Kristóf, hogy továbbra is jól érzed magad az oviban, meddig vagy még? Én a héten megyek utoljára:)
És jól látom, fára másztál??? Nem semmi, igazán bátor fiú vagy!!!
Sok puszi Nektek

Bogár és Gerti írta...

:) Ha Én hatolnék a habtapidra tuti észrevennéd :-P Szóval addig örülj, míg csak Majácska próbálgatja ;)
Puszi

Gabi írta...

:)De fincsike is a meggy...:)Ügyesen szedtézek apával a fáról!:)
Szkokán fiúk