2009. május 10., vasárnap

Kis kertészlegény







A pénteki napom is nagyon jól telt az oviban. Jól éreztem magam, bár anyának mondtam,mikor jött értem,hogy egész nap erre vártam,hogy értem jöjjön. De játszottam vonatoztam, az udvaron motoroztam. És énekeltünk is,meg próbáltunk,mert itt jövő kedden lesz az anyáknapi ünnepély. Mama pedig a pizsimet is megvarrta közben, így már hétfőtől ott fogok aludni az óvodában.



Szombaton apa, papa és keresztapu az erdőre mentek fát vágni, mi meg kimentünk mamához addig. Én az udvaron játszottam egész nap. Homokoztam, mamával hoztunk még a kertből homokot, hogy a homokozót feltöltsük. Építettem utat a markolónak, és virágokat is szúrkáltam a homokba, hogy a hegyoldal felvirágozzon. :)



Motoroztam is, és reggelről kimentem mama után a kert végére,mert éppen lucernát gereblyézett. Aztán motorral is kimentem. JÓ kis edzés volt. :) Megnéztem, az állatkákat, adtam füvet a szomszéd néni pipijeinek is. És persze szegény dédit hajkurásztam Mamával is akartam játszani, de nem nagyon ért rá, és papa is hulla fáradt volt mikor fél 3kor megérkeztek.



Én délben aludtam egy jót, aztán még kint játszottam. Mivel anyáék azt tervezték, hogy még mama vigyáz Majára, mi délután bemegyünk Pestre papucsot venni mindenkinek, így ahogy apáék megjöttek anya próbált engem is beterelni,hogy uzsi után el tudjunk indulni. Hát nagyon csúnya cirkuszt rendeztem le ismést... :( Anya nagyon szomorú volt. Én meg után egész úton befele Pesre, nem győztem hajtogatni,hogy nem szeretem amikor anya szomorú... Ő azt mondta, hogy ő sem szeret szomorú lenni... :(



Végül szegény anyu maradt ki a szórásból. Apának és nekem is vettünk egy papucsot a denchman-ba, aztán meg a tescoban még Maja is kapott rucikákat és vettünk ennivalót,meg pelenkát Majának. Már nagyon késésben voltunk mikor hazaértünk, de azért még Maja fürdött anya olvasott nekem verseket. Mostanában a Zsákbamacska c. könyvecske a nagy sláger. Bartos Erika csodás kis verseivel. :) Nagyon szeretem.



Ma anyával és Majával itthon maradtunk, de apáék még ma is mentek az erdőre. Reméljük mire délután felébredtünk,már itthon lesz apa,hogy egy kicsit együtt is legyünk a hétvégén. Sajnálja anya hogy ebben a szép, meleg időben idebent vagyunk, de hát főznie,meg egy kicsit rendet tennie kellett ma. Én igyekeztem játszani, Maját szórakoztatni és anyának segíteni. De az udvaron jobban éreztem volna magamat....
Holnap pedig már az új oviban fogok aludni. Anya összepakolt mindent, amire szükségem lesz, reméljük nem lesz gond az alvással és nagyon jól fogom magam érezni ismét.



1 megjegyzés:

Bogár és Gerti írta...

:) Kávés csészével homokozol :O Na holnap lehet kipróbálom ;)
Puszi