2009. április 4., szombat

Betegeskedő hetem

Hát szerda éjszaka óta anya nem valami sokat aludt. Sőt csütörtökön még apa is itthon maradt mindenki hulla volt, anya nem akarta Maját is az orvoshoz cibálni, mert akkor neki még semmi baja nem volt..
A diagnózis, tüszős mandulagyulladás... :( Frankó, anya rettentő boldog volt.. Így a hetünk azzal telt hogy anya igyekezett Majától távol tartani. Kaptam antibiotikumot, és ma már egészen jól vagyok, leszámítva Melikém,hogy sajnos a folytonos és mindenért való sírás és hiszti megmaradt.. :( De kevesebbet köhögök és már az orrom sincs eldugulva, csak bömbölés után.. :(
Mivel csodás tavasz köszöntött ránk, és csütörtök kivételével lázam sem volt, így lementünk eddig minden nap. Csütörtökön anyával ketten mentünk el a doki nénihez, aztán piacra meg a rossmannba voltunk, vettünk kenyeret is.
Pénteken reggel fél 8kor már itt volt a mama és csak 5 órakor ment haza. Együtt is lementünk délelőtt sétálni egyet,meg anya beugrott 1-2 üzeltbe. Ma pedig már a motrot is vittük apával és a főtéren motoroztam egy nagyot. Anya lement Majával a piacra meg sétáltak körülöttünk és élveztük a napocskát. Már szinte nyári meleg volt ma.
Most pedig apa elszaladt a Lidlibe mikor felkeltem,mert megigérte,hogy összerakjuk az autópályámat és játszunk egy nagyot vele. Most éppen autózunk ezerrel.
Reméli anya az előttünk álló éjszaka már jobb lesz,mert aludni nem sokat tudtott senki szerda óta.. :(

2 megjegyzés:

Álommanó írta...

Szegény te és szegény anya... :( Annak azért örülünk, hogy már jobban vagy!
Reméljük, hogy Maja és anya megússzák tüszők nélkül... Te meg gyógyulj gyorsan, bár ahogy látom, ez folyamatban! :))

Álommanó

Melinda írta...

:-((((((((((((( Sajnáljuk nagyon és küldjünk a gyógypuszikákat!!!!!!!!!!!