2009. február 25., szerda

Az tél utolsó napjai

Mi továbbra is bízunk ám ebben. :) Az elmúlt 2 napot pedig ennek örömére mamáéknál töltöttem.
Tegnap nagyot hancúroztam délelőtt kint az udvaron. Délután voltunk mamával sétálni,meg a szomszédban voltam Ani néniéknál kutyázni. Most kaptak egy kicsi kutyust, aki a szobában van bent, és vele hancúroztam, meg hátul a kertben meg is sétáltattam. Nagyon élveztem. Aztán Kalmi bácsival focit néztem a tv-ben. :)
Mamának a hólapátolásban segíttem is, sőt a szomszéd Bandi bácsinak is besegítettem. CSak akkor gurultam be, amikor Bandi bácsi a járdáról lement az út szélére, és én minden áron oda akartam menni neki segíteni, nem volt jó hogy mamának a járdán segítek. Irdatlan hisztibe meg ordításba kezdtem, mama nem is ismert rám... :( Na aztán nagyon gyorsan le lettem szerelve,mert jött egy busz és mama közölte feltesz a következőre ha nem viselkedem.. egyből tudtam mit szabad és mit nem..
Ma pedig már reggel jött ki anya és Maja, és együtt töltöttük az egész napot. Valahogy játszani nem nagyon sikerült egyedül. Igyekeztem dirigálni,meg nyafiztam fél napot.. MOst én vettem át Majától a kínlódást..Aztán történt az is,hogy a bohóckodásom és anya századik rászólása után, amikor nem azt csináltam amit kellett - történetesen a lábam alatt tologatta az autót egyfolytában, nekem meg a lány a kezemben volt.. - anya elesett bennem úgy hogy Maja a kezében volt.. :( Rettentő dühös lett, jól kiabált és a fenekemre is kaptam... :( Utána persze nem győztem mondogatni hogy szeretem, de így délután nem mehettem már át Ani néniékhez kutyázni.. Anya szerint egy kicsit meg kell tanulnom szót fogadni, és befejezni a hisztit és a feleselést...
Azért délután még építettem kockából meg tologattam az autókat, de Lilivel sem sikerült igazán okosan játszani.. :( Akkor is volt hogy anyának fel kellett emelnie a hangját.
De mentségemre szolgáljon, hogy csak háromnegyed órát aludtam délben, biztos fáradt is voltam.
Anya reméli, holnapra kicsit tovaillan ez a buta viselkedésem.

4 megjegyzés:

Gabi írta...

Biztosan nem aludtad ki magad,az volt a baj.:s
Szkokán fiúk

Lori and Ruben írta...

Huuuuuuuuuu, nagyon-nagyon bocsánat, amiért eddig ide nem néztünk be, de csak a szgépen van elmentve a pontos cím, így eddig nem tudtunk jönni.
Gyönyörű nagy hó volt nálatok!
A mama jól elintézett azzal a buszos dologgal:)
Elesett benned anya? Reméljük minden oké vele és Majával, plusz azt, hogy neked meg eléggé tanulságos volt az eset:(
Debi és Lori

Bea írta...

Hjujj hát mit olvasok???hogy te ilyen kis rossz voltál?Egyébként nálunk is ez megy pár napja,hiába szólok rá NE UGRÁLJ! csak azért is.Kristóf azért máskor figyelj oda.
Puszi:Bencikusék

Melinda írta...

Hú, Anya elesett Majával??? Reméljük, hogy semmi komoly baj nem lett!
Nálam is vannak rosszabb napok, egyre többször is, most épp a vécén ordítok, hogy én készen vagyok és verem a szennyes tartót, amin eddig játszottam, nem bírok magammal, egyszerűen képtelenség velem bírni:-(
Remélhetőleg Neked jobb napjaid jönnek Kristóf!
Puszi Nektek!