2009. január 14., szerda

Köszönjük, hogy gondoltatok ránk drága Mia és Maja anyu, és nektek is Bencus és pocilakó Marci anyu.


"Igazából nem is jó szó rá a díj - szóljon, akinek eszébe jut rá jobb kifejezés - inkább jelzés a barátságról és a közelségről, ami legkevésbé értendő földrajzilag. Lényege, hevenyészett fordításban: "Ha blogolsz, hiszel a "proximitásban" a térben, időben, és kapcsolatokban való közelségben és teszel is érte. Ezek a blogok különösen varázslatosak. Íróik célja, hogy barátokat találjanak. Nem az anyagiak vagy a hatalom érdekli őket. Reméljük, hogy amikor kibomlik a szalag az üzeneten, még több barátság fog születni. Figyeljünk oda jobban az ilyen blogokra! Add tovább nyolc újabb blogolónak és mutasd meg ezt a leírást is!"
Köszönjük,hogy ránk is gondoltatok, és megtiszteteltetek ezzel a címmel kedves barátnőim. Mi is nagyon örülünk, hogy már olyan régóta olvashatunk a két édes kislány mindennapjairól és életéről, és hogy ez a virtuális barátság létezhet, és működhet közöttünk.
Igyekszünk méltóak lenni rá a továbbiakban is kedves Nóri anyu, kicsi Mia és Maja . :)
És nektek is köszönjük Bence és kicsi pocilakó Marci, valamint Bea anyu. Hiszen benneteket nem is annyira régóta ismerünk. Valójában a közös pocilakó hozott össze bennünket, de jó olvasni mindennapjaitokról, és köszönjük, hogy ránk találtatok.
És hát hogy hogyan tovább? Szeretnénk továbbadni ezt a díjjat, vagy címet a következőknek:
Melinda anyuja Móni: http://nika74.blogspot.com/
Anna Lujzi barátnőm anyuja Heni: http://annalujza.blogspot.com/
Lori a nagylány és a pocaklakó anyuja Debi: http://www.babaszoba.hu/services/blog/lori
És ne haragudjatok ránk,ha már olyanoknak is elküldtük újra ezt az oklevelet akik már kaptak, de igazából mi talán csak benneteket olvasunk. :) És azért se haragudjatok, hogy pici Majánk naplójában nem találjátok meg ezt a játékot, de tényleg nem tudunk újabb kedves barátokat megnevezni. De köszönjük,hogy már ő is ennyire közétek tartozik és őrá is gondoltatok. :)

4 megjegyzés:

Gabi írta...

http://konkygabi.blogspot.com/
Ez a címünk.:)
Köszönjük szépen,hogy minket választottatok!:)
Szkokán fiúk

Bogár és Gerti írta...

Hogy haragudnánk :-D Köszönjük és ennek is pont annyira örülünk, mint az elsőnek :-D ha nem jobban ;)
Puszi

Mia és Maja írta...

Annyira jól estek ezek a kedves szavak,amiket írtál rólunk drága Szilvia!:$ :)
Mi is nagyon örülünk,hogy még a Babaszobán keresztül barátok lettünk és most már,úgy érzem,még szorosabb lett a barátságunk!:)
Sok,sok puszika Nektek!!!

Lori and Ruben írta...

Köszönjük szépen:)
Debi és Lori

U.I.: A kistesónak még nincs meg a neve. Alex Lori kicsi unokatesója, aki most 3 hónapos.