2008. december 27., szombat

December 27.


Nekünk még ez a nap is a karácsony jegyében telt,mert Lilikéjékhez mentünk el és megcsodálhattuk az ő fenyőfájukat is. Ott voltunk egész délelőtt, sokat játszottunk és elég okosan meg is beszéltük a dolgokat. Én kipróbáltam az ő új porszívóját, meg a beszélő-zenélő mesekönyvét, nagyon tetszettek. Lilike pedig az új építőkockáimmal játszott és a vonatokkal. Előkerült egy orvosos táska, így jól meg is vizsgáltuk egymást. :)

Kellemes délelőtt volt. Anyáék pedig fini tésztát készítettek ebédre, amit közösen meg is ettünk. Mint a nagyok úgy ültünk az asztalnál Lilikével. :) A baj csak az, hogy 2 év múlva már nem fogunk elférni,mert csak 6 székjük van keresztanyuéknak és Maja már nem fog odaférni. :)

1 óra volt mire hazaértünk, akkor aludtam 1 órácskát és azóta pedig az új játékokkal játszunk apával. Végre sikerült a kismagnómba is element venni, így mostmár azt is kipróbáltuk, még énekelni is lehet miközben megy a kazetta... most éppen apa énekel.. :):) Játszottunk a nagy vasúttal is és persze Thomasssal. És a betonkeverő autónak építettünk garázst az építőkockákból.

7 megjegyzés:

sedith írta...

De hiszen ma is ünnep van! Legalábbis nálunk 3 napból áll karácsony!:) Szépen teltek az ünnepeitek és látom, rengeteg klassz ajándékot kaptál! Most aztán van amit kipróbálni!:) Hajrá!:)
Puszi: Edith, Kriszta és Boróka

Bogár és Gerti írta...

Mennyi felavatni való holmi ;)
Az elem vásárlásba nekünk is besegíthetnétek, mert mami rossz méretet vett :-P
Puszi

Melinda írta...

Húúú, orvosos!!!!! Beszálltam volna én is:))) Imádok gyógyítani, azaz inkább a lustibb fajtából való vagyok, engem kell gyógyítani:)))
Örülünk, hogy kellemesen telt a napotok és még Apával is tudtatok egy jót énekelni:)

Gabi írta...

:)Lilike biztosan teljesen meggyógyított téged!;):)
Szkokán fiúk

Névtelen írta...

Az orvososdi nálunk is nyerő játék a Ginivel :-)
Mi is gondolkodtunk már azon, hogy jövőre már mi sem férünk el az asztalnál, az idei év is szorosra sikerült, mert a 6 fős asztalnál 7-en ültünk.

Máté & Anna

Mia és Maja írta...

Visszaolvastunk mindent és megnéztük a szebbnél-szebb képeket!:)

Elugorhattál volna Kristófka hozzánk is az orvosi készlettel,elkelt volna nálunk az ünnepekben egy ilyen jóképű doki...:p:)

puszika!!!

Bea írta...

Te is jó gyerek voltál az idén!:)
Bencikusék