2008. november 17., hétfő

Ez már nem lehet igaz...

Újra... :( Úgy köhögök, hogy szinte megállás nélkül. Az orrom tele van, éjjel nem aludtunk szinte semmit anyával. Tegnap igaz voltunk vásárban és mamáéknál is, de mindenki beteg szinte ott is. Papa is lázas volt és köhögött már, Lilikének is folyik az orra és keresztanyunak sincs már hangja.. :( Én meg most teljesen készen vagyon.. és a doktornénik szabadságon még szerdáig. Ma elvisz anya a helyettesítő rendelésére, de pénteken is annyian voltak, hogy az borzasztó arra az 1 órára.. és nem tudja mi lesz.. Lázam nincs, de ezt a köhögést elviselni se lehet, meg hallgatni sem.. :( Most minden hónapban ez lesz????????
Anyának egy kicsit szúr a torka, most ő is imátkozik.. JÓ lenne, ha nála nem kezdődne minden előről.. mert akkor kész. Főleg hogy csütörtöktől vasárnap estig megint szinte semmit nem fogunk apuból látni, én lehet hogy megint nem is találkozom vele mint a múlt héten. Ott is szerdán este láttam utoljára, aztán pedig vasárnap reggel... :( Igaz tegnap mindannyian mamáéknál voltunk, de túl sokat nem tudtam vele játszani sajnos. Ma itthon van, de reggel óta banki ügyeket intéz, így valószínű,hogy délelőtt már nem játszunk.. :( Holnaptól pedig megint dolgozik, csütörtöktől pedig esténkéntre is van maszek munkája...
Szóval szegény anya kezd nagyon készen lenni... :( Reméljük Maja ebből nem sok mindent érez..

3 megjegyzés:

sedith írta...

Újabb játék, ezúttal emlékes! Bocs', ha esetleg zavar, de egyszerűen, vannak emberkék akiket én nem tudok kihagyni. És te is közéjük tartozol. :)
Puszi: Edith

Mia és Maja írta...

Jajj,neeee,nem lehet igaz,hogy megint betegek vagytok ti is...:o:(((
Képzeljétek,mi is nagyon köhögünk (Mia és anya):(
Mia pl.az éjszaka szegényke 2 órahosszáig köhögött...:s:(((
Küldjük a gyógypuszikákat,persze,előtte fertőtlenítettük őket!!!

Gabi írta...

:(:(:(Repülnek a gyógypuszik!!!
(Levink is ilyen sokat volt beteg az oviban.:(:s)
Szkokán fiúk