2008. október 10., péntek

Sajnos tényleg

Éjjel 4 óránként ment a lázcsillapítás,mert már estére 39-re kúszott a lázam.. :( Színháznak lőttek, és a péntek délelőtt sírással meg hisztivel telt. Amint letelt a 4 óra újra forró voltam, de a dokinéni csak 11-től rendelt, így anyának nem volt sok választása..
Szerencsére antibiotikum nem kellett mert egy vírusos megfázásom van, ami viszont végig érinti a hörgőket és légcsövet. Ezért az ugatásos köhögés, ami nagyon fáj, és ezért a sírás... :(
Kaptam rá gyógyszert,meg nurofent kell 2 napig rendszeresen adnia anyának.. REméljük holnap már jobb lesz...
Hétfő viszont biztos kilőve, legkorábban kedden mehetek az óvodába... de reméljük Lori tényleg úgy lesz, hogy az már egy nyugodt hét lesz..főleg hogy a szülinapomra nem akarok beteg lenni!!!!!
Apa persze sehol...:( ma is dolgozik, holnap is.. anya ismét egyedül "szenved" velem.. az orvoshoz is alig tudtunk elmenni. Rázott a hideg és zokogtam éppen mikor indulni kellett volna.. Pedig 5 perc gyalog.. de anya nem bírt ám felvenni, cipelni, így nem volt más választás... :( de végig potyogtak a könnyeim... :(:(:(:(

6 megjegyzés:

Lori and Ruben írta...

Akkor sajnos nem úsztad meg könnyen:( Szedd azokat a bogyókat és pihenj sokat anyával! A keddhez pedig drukkolunk, hogy összejöjjön:) Addig is sok-sok gyógypuszi!!!
Lori

Henimani írta...

Anna Lujza üzeni, hogy velem is ez volt és a 2 nap lázasság után jobban lettem, ha kipötyösödtök akkor ne ijedjetek meg, ez a végkimenetele. Nekünk is nurofent kellett szedni napi 3-szor meg a belladonnát.De ezt anyum , anyudnak elmesélte. Sok- sok puszit küldök és gyógyulj meg.
Lujzi

Mia és Maja írta...

Jaj,édes barátunk,végtelenül sajnáljuk,hogy ennyire beteg vagy...:(((
Szegény Anyának sem hiányzott ez pont most...:s:(
Nálunk is így volt amikor anya várta Maját és beírattak engem a bölcsikébe...:o:(
Ki is kellett íratni anno,de hát az ovi más...:$
Repülnek a gyógypuszikák!!! :)

Melinda írta...

Jaj Istenem, jól lebetegedtél Kristóf:(((((( Sajnos itt nálunk szinte az összes kisgyerek, aki beteg, most ugyan ezzel van otthon, mint Te, köhögnek,lázasak:(((
Millió gyógypuszi, igyál sok-sok citromos teácskát, aludj sokat!!!!

Gabi írta...

Repülnek a gyógypuszikák!:sSzkokán fiúk

Bea írta...

Jajj szegénykém,jobbulást neked,és sőt remélem már jobban is vagy,aztán lehet ezerrel nyomni az ovit.AMint olvasom csudi jó lehet,bár egy kcsit aggastó hogy nem öltöztetnek fel rendesen.
Jó hétvégét nektek!!!És tessék minél hamarabb meggyógyulni!!
BEncikusék