2008. október 14., kedd

Még mindig itthon

Tegnap reggel visszamentünk a doktornénihez. Szerencsére az antibiotikumot megúsztam, egyenlőre.. de a doktor néninek sem tetszett,hogy még vasárnap is volt lázam.. Kaptam egy orrcseppet ami helyi antibiotikum, de tablettát még nem írt fel.. Maradt a kanalas, de sajnos a köhögés is. Az elmúlt két éjszakánk azért viszont már jó volt.. Leszámítva, hogy vasárnap este még anyáéknak sikeresen végighánytam a szőnyeget a szobámban... :( Reggel viszont mindig nagy köhögéssel ébredek és jön fel az a sok rondaság..
Tegnap délelőtt még voltunk néhány helyen vásárolni,meg a piacra is elugrottunk gyorsan tejecskéért, és felmentünk a kispostára a csekkeket befizetni.. Szép idő volt, jó volt kicsit kint lenni. Délután anyával itthon voltunk, és hát egész este. Apa beugrott 5 órakor, megette az ebédet, egy kicsit beszélgettünk, mondta is hogy azért jött hogy engem lásson, ezt még ma reggel is emlegettem, ugyanis ennyit találkoztunk. Nagyon későn jött meg este, így anyával minden ketten csináltunk. Viszont este a vacsimat nagyon hamar elpuszítottam, így 4 mesét is elmesélt anya a fürdésig.:)
Ma reggel sem láttam apát csak egy puszi erejéig, de állítólag délután igyekszik haza... :( Viszont még 9 se volt mikor anya már elkészült a leveskével és indultunk lefele. Hamarosan mamáék is csatlakoztak hozzánk és elmentünk a virágnagykerbe és egy boltba is együtt vásárolni. Ja és beugrottunk a dokibácsihoz is anya leletéért... szerencsénk volt, senki nem várt a váróteremben. Utána mi még anyával sétáltunk egy kört, néhány apróságot még vásároltunk. Voltunk a bankban is apának intézni ügyet.. aztán pedig irány haza, de már így is fél 12 volt mire hazaértünk. Ebédeltem fini zöldbablevest meg túrógombócot és már alszom egy ideje. REméli anya ma is vagy 2 órát, mint tegnap,mert így délután nem voltam olyan hisztis és szófogadatlan.. Sőt, a múlt héthez képest már kezdek visszaállni és nem olyan durva kitöréseket produkálok.. Délután biztos nem megyünk sehova,mert anyu pocakja már most is majd szét szakad.. és készen van a délelőtti gyalogtúrától.. úgyhogy itthon fogunk játszani, mesét nézni és várni apát!
És ami biztos, hogy holnap még nem megyek oviba.. talán majd csütörtökön...
KÉpek sajnos nincsenek,mert a gép még mindig mamáéknál van, de a hétvégén visszakerül hozzánk, és akkor fog anya fotózni..

6 megjegyzés:

Gabi írta...

További gyógypuszikat küldünk neked!:sAnya pedig pihengessen ám!Szkokán fiúk

Bogár és Gerti írta...

:( Ez nem jó hír! De ha már szakad fel a cuccos az a vég kezdete ;)
Puszi

Lori and Ruben írta...

Jó olvasni, hogy kicsit jobban vagy! Már ne is legyél betegebb, hisz nélküled biztos nem olyan jó az ovi:)
Anyát meg hagyd pihenni, ilyen jó sokat kell neki, ami mellesleg nagyon is jól tud esni:)
Lori

Mia és Maja írta...

Örülünk,hogy egy kicsit javulgatsz,minden téren...;))
Mi is most jöttünk haza a dokinénitöl,ellenőrzésen voltunk,azt mondja,hogy jó minden,csak a vizeletet holnap visszük ellenőrzésre...
Repülnek a gyógyuszikák!!!

Névtelen írta...

Sajnálom,hogy mostanában kicsit hullámvölgyben vagytok,de onnan mindig csak felfelé vezet az út!!!
Kívánjuk,hogy ez a csúnya betegség hamar eltűnjön és anya is ki tudja pihenni magát!Mostanában biztosan nagy szüksége lesz rá!
Mi szerencsére jól vagyunk,most is itt állok és nyúzom anyát,hogy kicsit nézzük Bernard macit a gépen!:-)
Sokszor gondolunk rátok és reméljük,hogy legközlebb csak jókat fogunk olvasni!!!
Puszi:lilike

Melinda írta...

Örülünk, hogy kezdesz jobban lenni Kristóf, azért az nagyon sajnáljuk, hogy hánytál is:( További gyógyulást kívánunk Neked és azért még küldjük a gyógypuszikat.
Sajnos én is nagyon keveset találkozom apukámmal, olyan sokat dolgozik:( várjuk a képeket!!