2009. december 29., kedd

Hétköznapok



Ajándékbontogatás..

Csillagszórózás


Így néznek ki a remekműveim :)

Nem is annyira hétköznapiak ezek a napok, hiszen apa itthon van, és tegnap is vendégeink voltak, ma is vendégek érkeznek hozzánk délután.
Tegnap délelőtt játszottunk az új járékaimmal. Egyedül nem nagyon megy továbbra sem a lefoglalom magam, kell hozzá valaki még.
A déli alvás ma is úgy mint előző nap 45 percre sikerült csupán,mert ez a fránya köhögés nem akar békében hagyni. Este is nagyon nehezen megy az elalvás, aztán egy-két órával utána rámjön egy nagy köhögés, de utána reggelig tudok aludni szerencsére.
Tegnap délután 4 óra fele érkeztek meg hozzánk Líviék. Megajándékoztuk egymást. Nekik is odaadtam a saját készítésű ajándékomat, amiről mostmár anya tesz fel képet, hiszen mindenki megkapta, és nem lőjjük már le a poént előre. :) Levegőre száradó agyagból csináltam. Én nyújtottam, kiszaggattam a formákat és megdíszítettem őket gyöngyökkel. Anya pedig becsomagolta és az aljára egy szívecske cimkébe beleírta,hogy én készítettem és hogy kinek. :)
Laciéktól egy frankó rajzoló készletet kaptam. Aztán megmutattam az új autópályámat, a repülőmet, a távirányítós autómat.. szóval mindent ami fontos.
Egy nagyszerű hírt is megosztotak velünk, miszerint júliusban gyarapszik az ő családjuk is és kisbabájuk érkezik majd. Hát belőlem kitört az őszinte gyermek ekkor. Mondtam hogy nem szeretem a kisbabákat,mert elrontják a játékaimat. :( Hát igen.. nehéz ezt megérteni és tolerálni még 4 évesen is.
Egészen fürdésig maradtak. Ettünk fini fasírozottat meg franciasalit vacsira és sütikéztünk is.

Ma pedig reggelről bankban voltunk anyuáékkal, akik ügyeket intéztek, utána pedig apával elmentem vonatokat nézni és kicsit a napsütésen sétálni. Délután pedig apa főnöke és a családja jön el hozzánk. Nekik is van egy másfél éves kisfiúk, kíváncsi lesz anya ezek után mit szólok majd hozzá.. Mert hát még ő sem az a kategória, aki játszani tudna velem rendesen..

Holnap pedig megyek mamáékhoz és ott leszek 3 napot. :) Bár anyát ez a köhögésem zavarja, nem tudja igazán mit is tegyen..

3 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

GYogyulj meg hamar draga Kristof,Szabina is szornyen kohog. Ujabb jatekok es vendegek nagyon klassz.Szepek az ajandekok amiket te keszitettel.puszika es kuldjuk a gyogypuszikat

Lori and Ruben írta...

Nagyon ugyi lett a meglepid!!! Tokre profin helyezted el a diszeket rajtuk:)
Lacieknak gratula, de az erzeseid megertem. En sem vagyok nagyon megbaratkozva az elvesztett egyszem gyermek szerepemmel. Na meg egyedul jatszani...az nekem sem megy:)
Lori es Ruben

Móni írta...

Nagyon szép díszeket készítettél. Sajnos buta viselkedés nálunk is van! Morcoskodás, visszabeszélés aminek nem nagyon örülünk és nem is nagyon tudjuk a módját, hogy mi legyen a bünti, mert semmi sem bizonyul hatásosnak :(
Anna és Máté