2009. március 7., szombat

Boldog névnapot PAPA




Ma Kosdon töltöttük a napot. REggel a készülődés után volt egy utunk a piacra ahol anya vett tejcsit és kenyeret, aztán pedig apa virágot. Hiszen holnap nőnap van és vittük Kosdra a mamának, Lilinek és keresztanyunak a virágot.


Sajnos az idő bár enyhe volt, de a szél annyira fújt, hogy amúgy sem dugtam volna ki az orrom, még ha máshogy is döntenek anyuék.. így bent játszottunk. Mivel keresztapu dolgozott egy kicsit később kerültünk ágyba,mert hát az ebéd is később volt, de 3kor már így is felébredtem és folytatódhatott a játék délután is. Lilivel jól elvoltunk ,meg persze folyton mamát és papát maceráltuk hogy játszanak velünk. :)


A papát is felköszöntöttük hiszen holnap lesz a névnapja, de mi voltunk a legboldogabbak az édesség láttán amit anya a csomagba becsomagolt.. :) Uzsi után kaptunk is belőle.


Dédi mama sajnos még mindig nem volt otthon. NIncs túl jól szegény. Az epéjében voltak kövek, de végül az egész epehólyagját ki kellett venni. Szegény nagyon le van gyengülve mert már hetek óta nem evett és nagyon lefogyott. Papa volt bent nála mi meg sok-sok puszit küldtünk neki.


Sajnos apából nem sokat láttam egész nap,mert hol a garázsban alkotott, hol pedig keresztapuval cserélte ki az autónkon azt az elemet, amit megtörtek több mint 1 hónapja, Maja születése előtt.


A tegnapi nap pedig azért volt jó,mert apa itthon volt, és nem dolgozott. REggelről vásárolni voltunk, aztán anya főzött, mi pedig apával játszottunk egy jót. A déli alvásból pedig éppen akkor tértem magamhoz - na jó anya segítsége kellett hozzá,mert már 3 óra elmúlt és ideje volt az ébredés - amikor apa belépett az ajtón keresztanyuval és Lilivel. Így a délután sem volt unalmas. Megpróbáltunk együtt játszani, ami nem mindig sikerült, de azért jól elvoltunk . KEresztanyu és apát is bevontuk a játékba néha néha. Labdát gurigattunk, építettünk, rajzoltunk, színeztünk.


Holnap pedig szintén itthon leszünk és apa is velünk.

1 megjegyzés:

Gabi írta...

Boldog névnapot kívánunk a papának!:)
Mi maminknak is ki kellett operálni az epehólyagját.:smielőbbi jobbulást kívánunk a dédikédnek!
Szkokán fiúk